Jdi na obsah Jdi na menu
 


Převzali jsme závažný fejeton šéfredaktora Národních listů

24. 7. 2014

 

 

statni-znaky.gif

KLUB NÁRODNÍ LISTY PRAHA

narodnilisty.estranky.cz , nds.estranky.cz, narodnimyslenka.estranky.cz , narodnilistydnes.blog.cz, ceskoslovensky-zemsky-snem.cz .

FEJETON PO FEJETONECH :

TĚŽKÁ ROZHODNUTÍ


 


 


 


 

REPUBLICE ČESKOASLOVENSKÉ ZŮSTANU VĚREN AŽ DO SMRTI ( 28.12.1938 DR. LADISLAV RAŠÍN )


 


 

Když jsem se zamýšlel nad názvem fejetonu, který mám v hlavě asi týden, přišly mi asi do všeho tři zprávy a z toho jedna zarážející : Jistá osoba ženského pohlaví „organizuje vzdoro sněm prý bez mé účasti. Téměř tři neděle řeším případ této „matky S.C. ( uvádím jen iniciály s ohledem na své spolupracovníky a onu dámu )“. Naštěstí lidé v Přípravném výboru ZS ČECH MORAVY A SLEZSKA má na situaci mé bývalé zástupkyně šéfredaktora shodný názor. Chybí mi ještě tři názory ! Stav tří ataků na Národní listy vedle jasného podvodníka a psychopata V.P. Nelze popřít, že PV ZS ČS z 5. a 6.7.2014 , jeho druhá část byla vážně narušena mojí bývalou spolupracovnicí ! Zhruba po slavnostní části jsem postrádal jednoho klíčového člena PV ZS ČS a teprve odvaha dvou žen, Dáši K a Lenky L mi otevřely oči a také požadavek mladšího redaktora Michala U abych se seznámil s pozadím rozkladu jedné iniciativy NIO 1 z roku 2002. Jednání Nezávislé iniciativy občanů jsem se dne 9. a 10. září 2012 sám zúčastnil . Tato iniciativa mohla mít význam v tom, že základní ušlechtilá myšlenka byla „pohřbena“. Kým? Několika aktivisty a mezi nimi dámou, které jsme všichni důvěřovali a v září minulého roku se dostala do PV Občanského sdružení ČESKÝ KLUB -KLUBY NÁRODNÍCH LISTŮ ( OS ČKL-KNL ). Redakční rada Národních listů S.C přijala spontánně, avšak neznali jsme jisté souvislosti , které stály za rozpadem NIO 1 a za zcizením myšlenky D.K ! Pozorný čtenář , kterého si nesmírně vážím jistě pochopí to co neustále tvrdím: KDO VĚDOMĚ, ČI NEVĚDOMĚ ROZBIL INICIATIVY OBČANŮ“. Mnozí lidé, které osobně znám a velmi si jich vážím mne varovaly. Žel já i můj poradce mgr Jan B. Jsme uvěřili . A nejen my dva .PV OS ČKL-KNL se stal s Národními listy záštitou Zemského sněmu po dlouholetém výzkumu nejen v Národním archivu, Archivu Národního muzea, dokumentů Československého exilu a Senátu let 1949-1998 , který jak víte jsem převzal a průběžně na webech Národních listů vás seznamoval s fakty !

ZCIZOVÁNÍ MYŠLENEK, ALE DOKONCE I UMĚLECKÝCH DĚL, LITERATURY A VÝZKUMU BADATELŮ , PŘEDEVŠÍM VŠAK DUCHOVNÍ ELITY NÁRODA, KTERÁ JE ZCELA ODLIŠNÁ OD TÉ „PROREŽIMNÍ POLOFAŠISTICKÉ DEMOKRATURY „!

Velmi si vážím těch, kteří po dlouhá léta korespondenčně se mnou spolupracují .-

TŘI POKUSY O LIKVIDACI NÁRODNÍCH LISTŮ A TŘI POKUSY O LIKVIDACI NÁRODNĚ DEMOKRATICKÉ STRANY – ČESKOSLOVENSKÉ NÁRODNÍ DEMOKRACIE A OBSTRUKCE ÚŘEDNIC REGISTRAČNÍHO A SPRÁVNÍHO ÚSEKU MINISTERSTVA VNITRA ČR MAJÍ JEDNOZNAČNÝ ZÁMĚR LIKVIDOVAT SKUTEČNOU OPOZICI !

Pevně věřím, že poslední pokus zcizit i Národní listy a to nejen peníze určené darem pro základní financování PV ZS ČS byl motivován jistou psychickou poruchou osobnosti a egoistickými , sebestřednými úmysly, neoprávněnými ambicemi a vysáváním zejména finančním u paní S.C matky dvou dětí „mamči S „ lidí, kteří sami měli vážné problémy, zejména jiné psychicky kontroverzní Ivety H , kdy úpo dva roky si výše uvedená dáma žila z jejího mobilu a nechala se vyživovat .

Uvěřil jsem tomu až tehdy, kdy nejstarší člence NDS – ČS ND byl , jiné matce tří dětí ( 77 r.) Janě S mnou udělen Řád JUDr Karla Kramáře za dlouholetou odvážnou činnost i přínos Národním listům ( odhalování Mezinárodní mafie) ! V noci jsme jeli do místa konání akce a já byl poslán S.C. Údajně pro „sponzorský dar“ v obálce . Až později jsem zjistil že jde o poslední peníze mé dlouholeté kolegyně paní Jany S ! -500,--Kč. A ty si ještě v této noci přisvojila paní S.C ! Korunu tomu nasadila po odhalení jejích praktik , kdy jí dva dny poté „přivezla „ bez mé účasti kovový řetízek s československým lvem. Samotný řád jsem paní Janě S odevzdal den po návratu a krom nákladů na Výstavu o Zemském sněmu a kdy již měl posledních 200 Kč aspoň zajistil důstojné předání řádu K K na balkoně jejího bytu, aspoň malou oslavou. Jana S totiž marně čekala na přepravu organizovanou dne 6.7.2014 kterou „zajišťovala paní „mamča „ S......

Tolik jsem chtěl vyjádřit pocity . Absurdní na věci je že paní Soňa C přes mé výzvy před odjezdem z místa konání PV ZS nevrátila onu půjčku a vlastně paní Jana S si zaplatila „dodatek „ k onomu řádu !

Proč jsem popsal onu událost ? Hluboce se dotkla nejen mne ale kolegy Ing Jaroslava K který zajišťoval přepravu ale i těch, kteří se původně paní S. C zastávali. Její organizační neschopnost se projevila již při organizaci jiných setkání a co víc i z NIO si odvezla z 56 účastníků „desátky „ právě v roce 2012 ! A byly i jiné. 8000,--Kč dar, který měl být půjčkou od ředitelky Nezávislé TV paní Alžběty Š . Samozřejmě po jistých menších úhradách paní S.C ujela v časných ranních hodinách se zbytkem peněz na Prahu dne 7.7.2014 . My ostatní jsme jeli „za své“.....

ABSURDNÍ DIVADLO. POKUD VŠAK NENASTAVÍME ZRDCADLO VE VLASTNÍM DOMĚ, STÁLE V ČECHÁCH ALE I NA SLOVENSKU BUDEME OBCHÁZET NEJEN DROBNÉ ZLODĚJNY ALE I TY NEJVĚTŠÍ, KTERÉ NÁŠE NÁRODY STÁLY BILIONY KORUN ….

Poučení tkví v těžkém rozhodnutí to první bylo okamžité odvolání z funkce zástupkyně , to druhé z redakce a to třetí mne čeká a bude jedno z nejtěžších v mém životě . O tom třetím se však poradím nejen se členy Kontrolní a přešetřující komise , ale všemi členy PV ČR a přijmu kolektivní rozhodnutí . Často mi kdekdo leccos vyčítá , přesto si troufnu konstatovat : MYŠLENKY SE NEDAJÍ UKRÁST! CO MYSLÍTE ČTENÁŘI ? A tak věřím že další jednání PV ČMS A ČS bude úspěšné, neboť už teď je účast pozoruhodná . Snad proto má víra v lidské dobro v Zemích koruny ČESKÉ A SLOVENSKA !

Váš šéfredaktor zvaný familiérně „redaktor „ Jan Valenta

 

 

Náhledy fotografií ze složky HISTORIE ZEMSKÝCH SNĚMŮ

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář